Over Tilburg Royaal

Tilburg Royaal is een thematisch Koninginnedagfestival met elk jaar een nieuw thema. De eerste editie in 2009 stond in het teken van Musicals, met uiteenlopende Tilburgse Musical acts maar ook andere attracties en straattheatervoorstellingen. In 2010 stond het thema Circus centraal met samenwerkingen met de Fontys Circus Academie en optredens in een grote circustent. In 2011 ging Tilburg Royaal terug naar de middeleeuwen met Ridders in de Reeshof. In 2012 vinden de Reeshofse Spelen plaats. 2013 wordt een bijzonder jaar omdat we dan wisselen van Koningin naar Koning. En in 2014 swingen we de pan uit met Rock ’n Roll in de Reeshof! De basis van het evenement zijn de kermis en de kindermarkt die al jaren op 30 april en tegenwoordig op 27 april in de Reeshof georganiseerd worden.

Doel van het feest is mensen op een gemoedelijke en voordelige manier binnen de wijk Reeshof Koninginnedag te laten vieren, de wijk Reeshof als volwaardige evenementlocatie op de kaart te zetten en een link te leggen tussen de wijken buiten en binnen de cityring, door o.a. met opleidingen, verenigingen en acts uit de eigen wijk en het centrum samenwerkingen te zoeken.

Tilburg Royaal wordt georganiseerd door verschillende partijen. Voor de coordinatie van de website en communicatie, als ook de invulling van het entertainment in het Reeshofpark, is de Stichting in oprichting -Tilburg Royaal- verantwoordelijk. De activiteiten in het Heyhoef Winkelcentrum worden samen met de Winkeliersvereniging georganiseerd.

De organisatie van de Kermis wordt gedaan door de gemeente in samenwerking met de winkeliersvereniging van de Heyhoef.

Vragen over de activiteiten in het Reeshofpark? Stuur hier een bericht

Organisatoren 2016

qNBsggxV sofie Piet Van Beurden 533938_10200876367374023_84822342_n
Bert van Rijswijk
Sponsoring
Organisatie
Sofie Horsman
Site / PR
Piet
Coördinatie
Paskal Peemen
Ridder Arena
mark sander
Mark
Kinder
Plein
Bas
Scouting
Arena
Sander
Café Dongewijk
Horeca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s